Lettvint havrebrød er som navnet sier, lettvint.

Jeg fant det på bloggen til Maggie, link HER.

Brødet er svært næringsrikt og inneholder 100% havre.

Om du bruker glutenfri havre er brødet også glutenfritt.

 

Du trenger:

 

2 dl havregryn

2 dl havremel

2 ts bakepulver

2 ts sukrin gold

1/2 ts salt

3 ss mager kesam

0,5 dl vann

1,5 dl vann med kullsyre

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Bland alt det tørre i en bolle.

Tilsett vann og kesam og rør godt rundt.

La blandingen svelle ca 2 minutter, sånn at det blir en litt

fast konsistens og ikke lenger er rennende.

Hell røren over på et bakebrett med bakepapir og smør den

utover med en slikkepott.

Den skal ikke gå helt ut, ca 25×25 cm.

Topp gjerne med litt havsalt etter smak.

Stekes midt i ovnen i ca 13 min.

Avkjøles på rist.

lettvint havrebrød
lettvint havrebrød
lettvint havrebrød
lettvint havrebrød

Lettvint havrebrød smaker best nystekte og varme.

Det går likevel fint å fryse de, og en kjapp tur i brødristeren gjør alltid susen;)

Da håper jeg det smaker, velbekomme ♥

Del brødet i 12 deler og server med ditt favorittpålegg.

lettvint havrebrød
Share This