Kjøleskapsgrøt spiser jeg gjerne 2-3 ganger i uka.

Den lager seg selv mens jeg sover, og det er godt å ha maten klar

når man er trøtt og har dårlig tid.

En grei huskeregel er 1 del havregryn og 2 deler væske.

Til 1 porsjon trenger du:

1 beger yoghurt (gjerne yoplait 0%) eller 100g gresk yoghurt

1 dl store havregryn

1 dl skummet melk

1 neve fryste bær

1 ts honning eller sukrin

kjøleskapsgrøt
kjøleskapsgrøt

På bildet er det lettkokte havregryn, men jeg bruker helst de store.

De holder deg mett lenger, og det er alltid en fordel for en som alltid er sulten;)

Jeg begynner med å helle yoghurten i en skål.

Deretter fyller jeg yoghurtbegeret med havregryn, og i neste omgang melk.

Så er det bare å blande godt.

Om du bruker gresk yoghurt kan du med fordel ta i litt honning eller sukrin for å søte den.

Legg en neve fryste bær i skålen (skogsbær, blåbær eller bringebær smaker nydelig),

de tiner til neste dag.

Dekk grøten til og sett kjølig over natten.

Ta frem grøten neste morgen og spis den som den er.

Kjøleskapsgrøt er enkelt, godt, supersunt og gir deg en perfekt start på dagen. ♥

Tips! Putt gjerne i 1 ss chiafrø eller linfrø, for litt mer næring.

kjøleskapsgrøt
Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholen Erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Sukrin inneholder heller ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker. 
Share This