Kylling med tagliatelle er god hverdagsmat, enkel og rask å lage.

Kombinasjonen soltørket tomat, hvitløk, parmesan og fløte er bare så godt.

Man kan putte i de grønnsakene man liker, og dermed lage sin egen favoritt;)

Vi liker godt rødløk, hvitløk, sukkererter og paprika.

Til denne retten trenger du:

 

600 g kyllingfilet (ca 4 stk)

300-400 g tagliatelle

2 ss olje til steking

1 rødløk

2 fedd hvitløk

1 paprika

1 pk sukkererter

4 soltørka tomater i tynne strimler

1 pk matfløte

salt, pepper og et dryss med parmesan etter smak;)

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Skjær opp kyllingfiletene og grønnsakene i passende biter.

Stek først kyllingbitene.

Tilsett deretter løk og la det surre med noen minutter.

Ha i grønnsaker og hvitløk, rør litt rundt før du tilsetter fløte og soltørket tomat.

La blandingen stå og småkoke til fløten tykner litt.

Legg nykokt tagliatelle i en skål,

hell kyllinggryten over og gi den et dryss med parmesan

og gjerne litt basilikum om du har.

TIPS! Om du ikke liker soltørket tomat, kan du godt bytte den ut med 1-2 ss pesto
Denne retten serveres gjerne med 
litt godt brød eller en frisk salat. 

Hvitløksbaguetter er spesielt godt, 
og de kan du enten kjøpe eller lage selv.
Oppskrift på grove hvitløksbaguetter 
finner du HER.


Nyt måltidet,velbekomme ♥ 
grove hvitløksbaguetter
kylling med tagliatelle
Share This