Wok er populær hverdagsmat her i huset, og rask kyllingwok er det den lover, rask;)

Alle hjelper til å skjære opp ingrediensene, og da er egentlig jobben gjort.

Resten tar ca 15 minutter, og det er utrolig deilig å slippe å henge over grytene

i en hektisk hverdag.

Grønnsakene kan du forresten variere som du vil, ofte tar jeg det jeg har for hånd

som gulrøtter, brokkoli, sukkererter o.l.

Kyllingen kan du også bytte ut med for eksempel svin eller storfe.

Ingredienser:

 

4 kyllingfileter (ca 600 g)

1 rød paprika

1 rødløk

1 boks babymais

2 ss soyasaus

2 ss oystersaus

2 ss sweet chili saus

2 ss ketjap manis (søt soyasaus)

1 pakke eggnudler (250g)

Skjær opp kjøtt og grønnsaker i passende biter, og kok nudlene etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet raskt i olje i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme.

Legg deretter til side kjøttet og stek grønnsakene.

Fres grønnsakene raskt, før du tilsetter saus, nudler og kylling.

Smak til med litt sitron og strø over litt frisk koriander,

og evt noen cashewnøtter om du liker det.

Nan brød smaker også godt til.

Server straks.

Denne retten er like god med ris til, men siden min mann ikke liker det noe særlig,

blir det helst nudler her hos oss.

Da håper jeg den superraske

middagen smaker godt,

velbekomme!! ♥

Oppskrift på nan brød finner du HER.

nan brød
Share This