Lefseruller er greie å ha på tapasbordet.

Barna liker det, og de kan godt settes i sving med å lage det også.

Det er enkelt, godt og kan varieres i det uendelige.

Mine lefseruller er laget med spekeskinke og hvitløksost, men det er også godt

med røkelaks og for eksempel philadelphiaost med vårløk og pepper.

Tortillalefsene kan også med fordel byttes ut med potetlomper om man ønsker det.

Lefseruller med spekeskinke er varianten som slår best an hos min gjeng,

og de er kjempegode.  ♥

 

4 tortillalefser

1 liten boks hvitløksost

8 skiver spekeskinke

1/2 finhakket rødløk (legg den gjerne i kaldt vann før bruk for en mildere smak)

litt sprø salat eller 1 beger ruccula, alt etter hva man liker.

lefseruller

Smør lefsene med osten og legg deretter på

skinke, løk og salat.

Rull de sammen og skjær de opp i passende

biter, 5-6 stk pr lefse er passelig.

Sett i en tannpirker på hver, sånn at de

henger sammen.

Sett de pent på et fat og server.

Skal du servere lefseruller til tapas, kan de gjerne serveres sammen med retter som

kjøttboller, kyllingspyd og mozarellasalat;

kjøttboller
kyllingspyd
mozarellasalat
Share This