Pasta boskaiola er en nydelig pastarett som jeg fikk servert hos venner

for mange år siden.

Den er enkel å lage, barnevennlig og utrolig smakfull.

Om man ikke har hjemmelagde kjøttbolleren i fryseren, går det selvsagt helt greit å kjøpe.

Ingredienser:

 

500 g pasta store type

kjøttboller

500 g friske sjampinjonger

2 ss smør

2 dl matfløte

4 ss revet cheddarost (går fint med andre hvitoster også)

50 g valnøttkjerner

salt og pepper

Kok pasta som angitt på pakken.

Stek soppen i smør og varm kjøttbollene godt.

pasta boskaiola
pasta boskaiola

Kok opp fløten og rør inn osten.

Smak til med salt og pepper.

Rist nøttekjernene i en tørr stekepanne.

Legg opp pasta, sopp, kjøttboller og nøtter og server straks.

Velbekomme!! ♥

Til denne retten kan du godt servere en god salat og grove hvitløksbaguetter.

pasta boskaiola
Share This