I en travel hverdag, er det godt å kunne lage noe lettvint uten at det trenger å være

usunt av den grunn. Pitapizza kan du lage akkurat som du liker den og kan med små

grep gjøres om til en sunn og næringsrik middag.

Du trenger

 

4 pitabrød (gjerne grove)

1 porsjon tomatsaus

200 g mozzarella ost

1/2 rå løk

1 fedd hvitløk

oregano

200 g karbonadedeig

100 g finstrimlet bacon, legges på rå

noen oliven om du ønsker

Du tar bare pitabrødene ut fra fryseren, smører på tomatsaus, drysser over ost

og deretter de andre ingrediensene. Karbonadedeig og bacon legger du på rå i biter,

det gir et saftig resultat.

Stek pitapizza midt i ovnen på 200°C, i 10-12 minutter, eller til du ser den er ferdig.

Før servering er det godt å legge på litt ruccula, litt fersk revet parmesan og noen

dråper god olivenolje.

God middag:)

Tips! Når man har små barn (eller litt større), plukker de gjerne av det de ikke liker. For å unngå dette, pleier jeg å sette frem små skåler med ingredienser jeg vet de liker. Da kan de lage sin egen pitapizza, og alle blir fornøyde. ♥

tomatsaus
pitapizza
Share This