Tapas for 4 er egentlig et lite utvalg av tapasretter som er greit å ha når

man ikke er så mange.

Jeg pleier stortsett å ha en rett med poteter, en med kjøtt, en med grønsaker/salat,

en skål med oliven, en skål med allioli og selvsagt godt brød som focaccia.

Ønsker man litt flere retter uten å styre for mye, kan man legge litt spekemat

og en god ost på et fat, kanskje en skål med fikenmarmelade, pesto,

soltørket tomat eller fetaost i olje.

Denne gangen valgte jeg kyllingspyd og timianpoteter, servert med bakte tomater,

allioli og marinerte oliven.

Det var absolutt et smakelig måltid, og en perfekt søndagsmiddag. ♥

 

tapas for 4

Marinerte oliven:

 

1 glass oliven

2 store fedd hvitløk, finhakket

1-2 dl olivenolje

2 ts sitron

2 ss frisk urter som timian

     eller basilikum

salt og pepper etter smak

Allioli:

 

1/2 beger lettrømme

6 ss lettmajones

2 fedd hvitløk finkuttet

1 ts sitron

salt og pepper etter smak

 

 

Da håper jeg det smaker, velbekomme!! ♥

kyllingspyd
timianpoteter
tapas for 4
Share This