Thousand island er en klassisk dressing som passer til mye.

Jeg lager alltid dressing selv, da det er så fort gjort, så godt og mye sunnere

enn de fleste kjøpedressinger.

Den kan fint stå et par uker i kjøleskapet. Bare prøv. ♥

1/2 boks mager kesam

3 ss lettmajones

3 ss ketchup

1/2 ts sukker

2 ts finhakka rødløk eller sjalottløk

1 ts finhakka paprika

Bland sammen alle ingrediensene og server.

Om dressingen blir litt fast, kan du tilsette noen ss med matfløte til ønsket konsistens.

Man kan også bruke lettrømme istedet for kesam, som har en litt fyldigere smak.

Mager kesam er litt syrligere enn lettrømme, men sammen med de andre

ingrediensene synes jeg ikke det utgjør noen særlig forskjell.

 

Thousand island smaker nydelig på hamburgere eller i svinestrimler i pita.

Den kan også fint brukes til grønsaksdip eller en helt vanlig salat med skinke, ost og mais ♥

thousand island
svinestrimler i pita
Share This