Spicy kyllingwok med nudler er kjempegodt og er så enkelt at jeg aldri kjøper de

ferdige wok-sausene lenger. Bare prøv denne, så skal du se.

Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

Wok er også enkelt, sunt og perfekt hverdagsmat.

Den største jobben er å skjære opp kjøttet og alle grønsakene,

men når det er gjort går det hele i en feiende fart.

Man kan også kjøpe ferdige wok-blandinger og ferdig oppskjært kylling

om man virkelig har dårlig tid.

Wok i vei og nyt måltidet!! ♥

Ingredienser:

 

4 kyllingfileter (ca 600 g)

3 ss søt soyasaus (ketjap manis)

1 ss salt soyasaus (kikkoman)

2 båter hvitløk

2 ts fersk ingefær (jeg bruker knust ingefær i glass)

1/2 rød chili

6 ss olje til steking

1/2 purreløk

1 rød eller gul paprika

1 stor gulrot

1 rødløk

1 pk eggnudler (250g)

frisk koriander

Begynn med sausen, sånn at den får stå og godgjøre seg mens du forbereder resten.

Finhakk hvitløk, chili og ingefær og bland dette sammen med soyasausen.

Skjær opp kjøtt og grønsaker i fine strimler, og kok nudlene etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet raskt i olje i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme.

Legg deretter til side kjøttet og stek grønsakene.

Fres grønsakene raskt i panna, bland i kjøttstrimlene og nudlene.

Hell over sausen og bland alt forsiktig.

Smak til med evt mer soyasaus og masse frisk koriander.

Nan brød er nydelig til denne retten, og min oppskrift finner du HER.

De kjøpte fra Santa Maria er en super erstatning om du ikke har tid til å «henge» på kjøkkenet.

Velbekomme! ♥

spicy kyllingwok med nudler
Share This